Informatiemarkt 2017

Informatiemarkt 

Woensdag 22 maart a.s. organiseren SINNE en de Piet Bakkerschool een Informatiemarkt met betrekking tot de thema’s Wonen, Werken en Vrijetijdsbesteding.

Ruim dertig  zorginstellingen- en organisaties presenteren zich met activiteiten en diensten voor leerlingen van het speciaal onderwijs.  Alle activiteiten zijn gericht op een zo “gewoon” mogelijk leven.

 

Voor wie?

De informatiemarkt is bestemd voor ouders en/of verzorgers van kinderen met een (verstandelijke) beperking. Maar ook alle andere belangstellenden die onze leerlingen een warm hart toedragen zijn van harte welkom.

 

Datum, tijdstip en plaats van de Informatiemarkt

22 maart 2017

15.00 uur tot 17.30 uur

op SINNE,  Simmerdyk 5, Sneek

 

De toegang is gratis

 

Open dag Odyssee

Tevens is op deze dag open dag bij alle scholen van Stichting Odyssee, u kunt dus ook op SINNE even een kijkje nemen om te zien wat er zich op en rondom school afspeelt. 

 

De Odyssee win-actie!

Ieder jaar verbinden we een leuke Odyssee win-actie aan onze Open Dag. En ook dit jaar kan iedereen weer al z’n creativiteit en fantasie kwijt in het Odyssee Avontuur! Doe mee met de win-actie, haal 22 maart een deelname-formulier op één van onze scholen, en houd deze website in de gaten voor verdere info!

 

We zien jullie graag op 22 maart!