9 oktober: Informatie avond VSO

9 oktober: Klassenavond SO

16 en 18 oktober: Schoolfotograaf

16 oktober: Workshop Gebaren

18 oktober: Mega Fries Sportfestijn

22 t/m 26 oktober: Herfstvakantie

Er zijn al heel veel inzendingen binnen gekomen van hoogste zonnebloemen. Er zijn er al van boven de 4 meter! De einddatum is 5 oktober, maar de jury zal binnenkort al even bij de langste inzendingen langs komen om op te meten voordat ze knakken. De winnaar wordt bekend gemaakt via de website van Odyssee en de prijs wordt persoonlijk uitgereikt door Roel Krijnen op donderdagmiddag 13 oktober.

AMV

Dit schooljaar wordt er naar interesse muziekles gegeven door juf Manon van Kunstencentrum Atrium en Ritmyk. Het gaat hier om het eerste jaar van de AMV-cursus (Algemene Muzikale Vorming), die nu onder schooltijd gegeven wordt. In totaal worden er 20 lessen gegeven van 45 minuten. De AMV-docenten komen eens in de 2 weken langs. De lessen zijn op maandagmiddag.

Dit jaar zijn we uitgeloot om met de leerlingen van groep 8 te gaan schoolzeilen. Dit zal plaatsvinden op maandag 19 september. Een verslag hiervan zal in volgende nieuwsbrief geplaatst worden.

In mei is zoals u weet de inspectie op bezoek geweest om de kwaliteit van het onderwijs op de Master Steve Jobs te beoordelen. In de bijgaande link kunt u het gehele rapport lezen maar hierbij alvast even de beoordeling en een korte samenvatting: