Bericht van Janet

Hallo allemaal,

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van me heb laten horen dus klim ik weer even in m'n pen....uhh..toetsenbord, om jullie te vertellen hoe het met me gaat. Maar allereerst wil ik jullie wederom bedanken voor de vele kaarten, attenties en hartverwarmende berichtjes op mail of social media. Dat doet een mens echt erg goed!

 

Na een pittig jaartje, van horen dat de leukemie terug was, de kuren, de chemo's, bestralingen en de stamceltransplantatie, kan ik nu zeggen dat het de goeie kant op gaat. Ik voel me in ieder geval goed. De energie komt weer terug en ik heb al weer een kort koppie haar. Volgende week krijg ik in het umcg te horen of ook de donorcellen doen wat ze moeten doen, en dat blijft toch iedere keer nog best spannend.

 

Mensen die mij goed kennen weten dat het mij natuurlijk allemaal veel te lang duurt en m'n geduld behoorlijk op de proef gesteld wordt. Ik vermaak me prima thuis met mijn gezin, maar ik mis m'n werk, de kinderen, de ouders en m'n collega's. Ik ben dan ook heel blij dat ik met ingang van deze week twee ochtenden kan starten met werkzaamheden op het servicebureau van Odyssee. Helaas kan ik nog geen werkzaamheden doen op de scholen omdat daar het infectiegevaar te groot is en ik nog ingeënt moet worden tegen kinderziektes. Dit kan pas wanneer m'n bloedwaarden goed zijn. Natuurlijk ben ik wel nieuwsgierig en blijf ik via de zijlijn op de hoogte van de ontwikkelingen op de scholen.

 

Het is dus heel moeilijk aan te geven wanneer ik mijn directietaken weer volledig op kan pakken en de scholen verdienen natuurlijk goede aansturing. We zijn blij dat interim-directeur Jos te Marvelde dat dit schooljaar voor Odyssee kon doen. Hij zal eind van dit schooljaar zijn werkzaamheden overdragen aan Tinie Sterenborg. Zij is een voor velen van jullie een bekend gezicht binnen Odyssee als directeur Passend onderwijs en coördinator van het expertisecentrum. Zij zal zich in het nieuwe schooljaar volledig richten op de directeurstaak voor de Masters, wat mij de gelegenheid en tijd geeft geheel te herstellen en verantwoord te re-integreren. Wanneer ik mijn werkzaamheden als directeur weer volledig kan hervatten wordt gekeken op welke Odyssee-school ik dat ga doen. Als Odyssee-directeur ben je breed inzetbaar en wordt gekeken wie waar het best ingezet kan worden. Tinie zal zich in de volgende nieuwsbrief zelf verder voorstellen.

 

Heel veel groeten en ik hoop tot gauw ziens,

 

Janet Visser.