Een kijkje in coachgroep 2/3

Vervolgens kwamen we al snel in de Sinterklaasperiode. De schoentjes bleken regelmatig gevuld te zijn met heerlijke pepernoten en schuimpjes en het Sinterklaasjournaal werd dagelijks in de klas gevolgd. Bij ons pietenhuis in de klas, stonden speciale Sinterklaasboeken die de leerlingen konden lezen. In de hoek met de kapla-bakken, werden Sinterklaas en Zwarte piet zelfs met Kapla (houten plankjes) nagebouwd. Op 5 december mochten wij Sinterklaas en zijn pieten verwelkomen op school en hebben alle kinderen een prachtig versierd cadeau gekregen. Aan Sinterklaas gaven wij de kleurplaat van 2,5 meter lang, die we als klas gezamenlijk hadden gemaakt. Al met al was het een erg gezellige ochtend!


Nu is het alweer bijna kerst... Ook hier besteden we in de klas aandacht aan en het zou zelfs zo kunnen zijn dat de ouders binnenkort een verassing ontvangen, maar hier verklappen de kinderen en ik verder nog niets over! 
Ten slotte, voor wie het nog niet had meegekregen, dit eerste halfjaar loop ik mijn eindstage in deze groep. Ik heb inmiddels, een paar weken geleden, mijn eindbeoordeling behaald met een 9 en heb te horen gekregen dat ik sowieso tot de zomervakantie in deze groep blijf.

Zo zijn jullie weer even op de hoogte van wat er onder andere in de klas gebeurt. Zijn er vragen of heeft u een leuk idee voor de klas, kom gerust bij me langs!

Groetjes,

Titia

O ja, ik zoek nog een aantal ouders die het leuk vinden om wekelijks muziek te verzorgen in de groep. Bij meerdere aanmeldingen zou dit gerouleerd kunnen worden. Denk hierbij aan meezingen met de gitaar/piano, werken met instrumenten, etc.. Alvast bedankt voor het meedenken!