Even voorstellen: Tinie Sterenborg

Waarschijnlijk heeft u me al zien rondlopen in de school en mijn komst is ook al eerder aangekondigd. Janet Visser is nog niet hersteld en de ad Interim directeur Jos te Maervelde zijn taak zit er op. Daarom ben ik er. Ik ben Tinie Sterenborg directeur Passend onderwijs Odyssee. Voorgaande jaren lagen mijn taken o.a  in het Expertisecentrum van Odyssee maar dit schooljaar zal ik de directietaken doen op de Master Steve Jobs, Master Sperkhem en de AZC-school. En daar heb ik zin in! Leuke hardwerkende teamleden, enthousiaste kinderen en ouders die gemakkelijk de school binnen komen met hun vragen en bijdragen aan het onderwijs. Heerlijk!

Ik ben geboren en getogen in Sneek. Woon met Sietse samen in de wijk Noorderhoek, soms in een huisje in Rohel. Wij hebben samen 5 kinderen tussen de 20 en 28 jaar die allemaal al zelfstandig wonen. Ik houd erg van wandelen, lezen en zeilen.

Omdat ik niet alle dagen op  alle scholen aanwezig kan zijn heb ik een verdeling gemaakt. In principe ben ik maandag en vrijdag op Master Sperkhem en de dinsdag woensdag en donderdag op de Master Steve Jobs en de AZC school. Voor de dagelijkse vragen kunt u terecht bij Kim Kampman maar u mag bij mij  ook binnenlopen als u vragen heeft en u kan me bellen, op de dagen dat ik niet op de locatie  aanwezig ben, via mijn mobiele nummer 06-55192395 ( voice mail graag inspreken als ik niet opneem). Ik zal zoveel mogelijk bij alle activiteiten van de school aanwezig zijn en hoop u daar te ontmoeten.