Kinderboekenbal 9 oktober

In coachgroep 5 en 6 is er een voorleeswedstrijd gehouden. Iedereen mocht zich hiervoor inschrijven en je mocht je eigen boek kiezen om uit voor te lezen. In beide groepen heeft een jury geluisterd naar de leerlingen. Wat zaten er goede voorlezers tussen en wat waren er ook originele boeken gekozen. Super. 

Op 9 oktober was de finale. Hier was coachgroep 4 ook bij. Dit om hen alvast te stimuleren om volgend jaar ook mee te doen. De volgende leerlingen hebben in de finale een stuk voorgelezen: Bo, Fabianne, Djoeke, Nathan, Ellen en Djurre. Na lang beraad door de jury werd Djurre als eerste voorleeskampioen van Master aangewezen, van harte gefeliciteerd. 

 

Tijdens het kinderboekenbal werd ook de lipdub voor het eerst vertoond. Dit is erg leuk en vooral erg feestelijk geworden. De opnames waren al een feestje om te doen voor alle leerlingen. Ook hebben we een stukje gekeken van “Achterwerk in de kast”. Hierin presenteren de leerlingen en coaches hun favoriete boek. 

Er was ook gelegenheid om te presenteren wat je gemaakt had in de periode van de kinderboekenweek. Van feestmutsen tot zelfgemaakte prentenboeken, alles kwam langs. Daarna was er tijd voor FEEST! De muziek aan, lekkere hapjes, feestelijke limonade en heel veel gezelligheid. 

Alle ouders die zich ingezet hebben om van de kinderboekenweek een FEEST te maken, enorm bedankt! Het was fantastisch.