Nieuwsbrief 11-12-2015

Schaatsen

Bij de actie schaatsen voor water hebben de leerlingen met elkaar een bedrag van meer dan €3200 opgehaald, een topprestatie!! Bij deze een link naar een filmpje van deze dag.


 

Sinterklaas

Op 5 december was het dan zover…….Spannend, zou Sinterklaas echt bij ons op school slapen? Bij binnenkomst kon iedereen even door de deur gluren of Sinterklaas er echt was. En ja hoor, daar lag hij heerlijk te slapen. Met alle leerlingen hebben we de Zwarte Pieten ingehaald. Nadat we samen liedjes hadden gezongen kwamen er 4 Pieten aan. Samen met de leerlingen van groep 1 t/m 4 hebben de Pieten toen Sinterklaas wakker gemaakt en kon het feest beginnen.

De leerlingen mochten in groepjes naar “ de schatkamer” om een cadeautje uit te zoeken.

In de middenbouw en de bovenbouw hadden alle leerlingen een surprise en een gedicht gemaakt. Iedereen had hier enorm z’n best op gedaan. In alle groepen hebben we een hele geslaagde dag gehad. Door Linda zijn er hele mooie foto’s gemaakt deze dag. Dit wordt via we tranfer met jullie gedeeld. Iedereen die geholpen heeft bij de organisatie van het Sinterklaasfeest, hartelijk dank!!

 

Kerstfeest

Het kerstfeest is op donderdag 17 december van 17.30-19.00. De leerlingen eten met elkaar in de stamgroepen. Op het plein buiten is er voor de ouders gelegenheid om wat te eten en te drinken. Bij slecht weer verplaatsen we dit naar binnen.

 

MR

De MR is per direct op zoek naar een ouder die namens Master SJ zitting zou willen nemen in de mr. Daarnaast zijn wij ivm het aftreden van mr-leden aan het einde van het schooljaar op zoek naar nog 2 ouders die vanaf april zitting zouden willen nemen in de mr. Voor informatie of vragen over de mr kan er contact opgenomen worden met Edwin van der Meer; ep.vdmeer@versatel.nl

De sluitingsdatum voor het aanmelden is op donderdag 28 januari, 12.00 uur. Indien er meer aanmeldingen zijn, worden er verkiezingen uitgeschreven.

 

Verkeersveiligheid

In deze tijd van het jaar komen de kinderen ’s ochtends in het donker naar school. Het is daarom van belang dat zij goed zichtbaar zijn op de weg. Willen jullie erop letten dat de verlichting van fietsen in orde is maar ook dat de kinderen de verlichting aan doen in het donker. Nabij de school zijn een aantal parkeerplaatsen. Dit is niet genoeg voor iedereen en daarom is er met de Poiesz de afspraak dat wij gebruik mogen maken van de parkeerplaats bij de supermarkt. Het is niet de bedoeling dat auto’s geparkeerd worden langs de weg of dat leerlingen afgezet worden voor de school. Dit zorgt voor onveilige situaties.

 

Janet


Hallo allemaal,

 

In deze donkere dagen voor de kerst natuurlijk nog even een berichtje van mij. Na een toch wel pittige periode van chemo's, bestraling, een stamceltransplantatie en wat vervelende complicaties, kan ik nu m'n kale koppie weer in de lucht steken en zeggen dat het goed met me gaat! De nieuwe stamcellen doen het super en iedere dag voel ik m'n energie toenemen. En al is het nog een strak programma met veel controles, pillen en injecties, ik ben, na totaal vijfenhalve week ziekenhuis, lekker weer in m'n eigen huis en begin alweer plannetjes te maken voor het nieuwe jaar. Dat is altijd een goed teken lijkt me!

M'n wereldje is nog klein omdat ik nog volledig nieuwe weerstand op moet bouwen en over een paar maanden ook weer opnieuw ingeënt moet worden tegen kinderziektes. Dat betekent dat ik helaas nog niet fysiek op scholen mag komen maar ik ga natuurlijk wel samen met m'n nieuwe leidinggevende Roel Krijnen kijken wat ik in het nieuwe jaar al op afstand en on-line op kan pakken. Ik heb natuurlijk veel gemist en kijk enorm uit naar het contact met m'n collega's, ouders en vooral de kinderen. Ik ben benieuwd naar jullie verhalen. Ik heb het heel erg gemist. Ik wil via deze weg iedereen enorm bedanken voor de prachtige mailtjes, berichtjes, kaartjes en prachtige tekeningen. Deze lieve gebaren doen je echt zo goed. Dank jullie wel! En dan wens ik jullie natuurlijk een hele fijne kersttijd, heel veel genieten samen, en hoop jullie gauw weer te zien in een heel gelukkig, gezond en vredig nieuwjaar!

 

Janet.