Nieuwsbrief 18-12-2015

Aan de ouders/ verzorgers en leerlingen van Master,

En dan is het ineens kerstvakantie. Wat zijn er al een activiteiten geweest in de 1e periode van het schooljaar. We zijn gestart met de gouden weken waarbij we prachtige pleinkunst gemaakt hebben. Het vervolg van de gouden weken is na de kerstvakantie. Dan starten we met de zilveren weken. In deze periode wordt er extra aandacht besteed aan de sfeer in de groep. De kinderboekenweek met de voorleeswedstrijd, creatieve workshops, lichtjesavond, schoolfruit gestart, Sinterklaas en gisteren een fantastisch kerstfeest. Al deze activiteiten zijn niet mogelijke zonder de inzet en ondersteuning van ouders. Hartelijk dank daarvoor. Voor nu willen we iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen. Klik op link voor de speciale kerstgroet van de collega's van Master.  

Fijne vakantie!

https://www.youtube.com/watch?v=5DaAmPm8qQI&feature=youtu.be

 

 

Coachgroep 1Coachgroep 2

(Vergroot)

 

Coachgroep 3

Wij hebben de allerleukste klas en dit is waarom! 

Onze meester geeft rekenen, dat doet hij heel goed. Onze groep is de leukste, hij is super leuk versiert en nooit rommelig. We knutselen op maandag en donderdag en dat is fijn omdat we zo blij zijn. We hebben geschaatst voor water in Malawi en meer dan 3200 euro opgehaald. Ons schoolreisje komend jaar zal ook weer fantastisch gaan worden. Sinterklaas kwam bij ons op school slapen en dat was super leuk! Met kerst hebben we een kerstdiner en de school is dan heel erg mooi versiert. Op het lesplein zijn we stil en heel hard aan het werk. We krijgen schoolfruit en dat is heel lekker. Met een glimlach tot volgend jaar!  

 

Groetjes, coachgroep 3

 

Coachgroep 4

 

 

Coachgroep 5

 

Het schooljaar in 2015,

Ik vond het een super leuk schooljaar.

Groep 8 was begonnen met EHBO.

We zijn bezig geweest met duo lezen.

En het gaat super op school.

Groep 8 is bezig geweest met een voorgezet onderwijs poster.

Wij hebben kerstballen gemaakt.

En de kerst boom versiert.

Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar.

Groetjes Cloë

 

Hallo welkom in de nieuwsbrief van de master steve jobs school. Hier werken wij met ipads. Wij zitten niet dat bijvoorbeeld groep 5/6 of 7/8 bijelkaar. We zitten met alle groepen door elkaar. In groep 6/7/8. Hebben wij een social shuffel. dat is elke week een keer shuffelen van plek zo leer je anderen steeds beter kennen waar je eingelijk nooit mee speelt. Onze juf van groep 6/7/8. Heet Juf Nynke. Ik zelf vindt ik het een hele leuke juf. Ze doet alles Goed,Mooi,Leuk en ze is heel aardig. We hebben ook nog een stagere meester kees (maar wij zeggen mees kees). Hij is een hele leuke meester.

dit is het einde.

 

Geschreven door Simon Plaizier

Het schooljaar van coachgroep 5 in 2015

Een super leuk schooljaar!

Leuk bij juf Nynke in de klas!

Elke dag plezier!

 

Fijne feestdagen gehad in de klas!

Iedereen hoort erbij!

Jippie! Pauze!

Natuurlijk ook nog leren...

En dan naar huis!

 

Kerstdiner gehad!

Erg leuk, allemaal!

Rekenen met meester Peter en meester Martijn

Schoolreisje, op kamp!

Tof jaar gehad!

!!!!!!!!!!

 

Groeten van Tom en Nathan

 

Coachgroep 6

 

Afgelopen halfjaar van Master Steve Jobsschool Sneek!

 

Het begon allemaal na de ZOMERVAKANTIE, toen een rare meester de groep bij elkaar bracht!

 

Schoolkamp

3 dagen Ameland: We gingen met de boot er naartoe, daarna gingen we fietsen huren! We kwamen aan bij een boerderij! We gingen onze kamer uitzoeken, onze spullen uitpakken.

 

Dag 2: We gingen naar ’t strand en eerst hielden we een zandsculpturen wedstrijd. Jurre en Gosse hadden gewonnen. Zij hadden de boerderij waar we in sliepen na gemaakt. Mijn groepje had een walvis gemaakt. Toen mochten we in de zee zwemmen. Daarna gingen we weer terug.

 

Dag 3: We gingen eerst onze kamer weer net maken en al onze spullen weer in de koffer doen. Daarna sprongen we op de fiets en gingen naar de stad voor souvenirs en daarna gingen we naar de boot. Toen we op de boot waren, zagen we ook meeuwen die brood uit de lucht aten.

 

Schaatsen voor water

We gingen naar Tialf voor te schaatsen voor water sommige kinderen werden gesponsord per rondje en anderen gaven gewoon een bedrag. Het was super leuk en we hebben heel veel rondjes geschaatst.

 

Vandaag is de laatste dag van school. Dus we zijn alle kerstspullen aan het opruimen.

En de klassen schoonmaken. Als je hier zou zijn zou je zien wat een enorme troep wij kunnen maken.

 

Dammen

Toen we na de zomervakantie op school kwamen kregen we damles. Bij de eerste damles kon bijna niemand uit ons team goed dammen. Nu is dat wel anders. Wij (Hester en Tessa) zijn laatst zelfs 1e en 2e geworden op Urk. Ons team bestaat uit Emely, Jannick, Hester en Tessa. We hebben heel veel lol met dammen. Op school en thuis. Na een paar damlessen kwam het schooldammen. Dat was een soort toernooi. Tot onze verbazing werden wij 3e. We hadden nog maar 4 lessen gehad. Na het toernooi wouden een paar kinderen verder met dammen. Er zitten nu 3 van de 4 kinderen van ons schoolteam op de damclub. Ook oefenen wij nu heel vaak op school met elkaar. Dat kunnen wij doen omdat wij van de damclub een bord hebben geleend.

 

Kerstdiner

Laatst hadden wij het kerstdiner. Het was er heel erg gezellig en we hebben lekker gegeten. Iedereen had zich helemaal mooi gemaakt. Na het kerstdiner was er nog een soort feestje in de gymzaal. Dit was alleen voor coachgroep 5&6. Er was (te) harde muziek en we hebben allemaal lekker gedanst. Het was echt super super super leuk!!!  

 

Gymnastiek

Chagrijnen spel, een spel waarbij er een parcour afgelegd moest worden met allerlei hindernissen. Materialen moesten van de ene kant van de gymzaal naar de andere gebracht worden. Samen werking en overleg waren de belangrijkste onderdelen van de les om de opdracht tot een goed einde te brengen. Wat een frustratie zeg, wat een tevredenheid van de kinderen als het gelukt was en wat lieten kinderen een doorzettingsvermogen zien. Geweldig om te zien hoe leerlingen instaat zijn om samen te werken, een voorbeeld te zijn voor de rest van de groep. Op naar het volgend jaar, een jaar met weer nieuwe uitdagingen voor ons allemaal. Heel veel plezier volgend jaar.

 

 

 

 

Coachgroep 6 & Meester Peter