Schoolgids

Alle leerlingen hebben vandaag de nieuwe schoolgids/kalender meegekregen. Wij zijn heel blij met hoe de gids/kalender eruit ziet. Alle informatie over de school staat erin en voor zover bekend is de kalender ook al ingevuld. De kalender komt ook nog in schoudercom te staan.

 

Gezonde school:

 

N.a.v enthousiaste reacties mbt het project schoolfruit vorig schooljaar hebben we besloten om dit door te zetten. In de ochtend pauze is het daarom vanaf nu dan ook de afspraak dat leerlingen alleen fruit of groente eten. Natuurlijk mogen ze ook nog drinken mee. Het is echter niet meer toegestaan om koek o.i.d. te eten in de ochtendpauze. Uitzonderingen hierop zijn eventuele traktaties.

 

Mobieltjes

Tegenwoordig hebben steeds meer leerlingen een mobiele telefoon mee naar school. Wij begrijpen dat en willen dat ook niet verbieden. We merken wel dat het nodig is om afspraken te maken over hoe leerlingen met hun mobiele telefoon omgaan op school.  Daarom hebben we met elkaar de volgende afspraken gemaakt. De telefoon is uit zolang het schooltijd is. De telefoon kan eventueel bij de coach in bewaring gegeven worden bij aanvang van de dag.