Stefan en Job

Een maand na het oprichten van de school werd ik gebeld om in te vallen. Een prachtig compliment voor een student die nog bezig is met z’n opleiding. Nu 3 jaar verder ben ik blij met de kansen die ik allemaal heb gekregen. De ict werkzaamheden, het stilteplein en de projectweken (Avontuurlijk leren prijs 2015). Samen met collega’s en kinderen hebben we fantastische doelen behaald. 

 

Door het niet verlengen van mijn contract, moest ik helaas op zoek naar een nieuwe uitdaging. Positiviteit staat bij mij hoog in het vaandel dus vandaar dat ik dit ook zie als nieuwe deuren die geopend gaan worden. Ik ga in de jeugdzorg werken, in Leeuwarden. Deze nieuwe uitdaging is goed te combineren met mijn eigen opleiding. Dus wie weet zien jullie mij snel weer terug, als ik dat diploma op zak heb. Collega’s, ouders maar vooral ook kinderen, bedankt! 

 

P.S. 14 juli, de laatste schooldag, maken we er een dubbele feestdag van ;)

 

Groeten Stefan

 

Twee jaar geleden ben ik gaan werken bij de Master Steve Jobsschool. Vol enthousiasme heb ik genoten van de leerlingen. Twee jaar lang heb ik gezien hoe deze school leerlingen individueel laat groeien op alle facetten. Ik heb deze job nooit gezien als werk maar als de mooiste hobby die er is. Ik ga nu voor de liefde het Friese land verlaten en lesgeven tussen de aardbevingen (Bedum). Ik wil jullie als ouders/verzorgers enorm bedanken voor deze tijd, daarnaast mijn leuke collega’s maar voornamelijk deze geweldige leerlingen. 

"Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken” (Gandhi)

 

Groeten Job