Stefan en Lieuwe winnen de Odyssee Avontuurlijk leren prijs

Daar stond je dan, het was wel spannend maar toch ook fijn!

Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zover. Na maanden lang wachten kwam er dan toch het beslissende antwoord op de vraag: Wie wint de Avontuurlijk Leren prijs 2015… En de winnaars zijn: Stefan Tabak en Lieuwe van der Meer. De nominatie op zich was al een hele eer, maar als je de prijs dan ook nog wint, dat natuurlijk fantastisch.

 

Dinsdag waren alle kinderen vrij, omdat het personeel van stichting Odyssee een studiedag had. Een gezellige maar vooral leerzame dag. Ook de uitreiking van de Avontuurlijk Leren prijs 2015 stond op het programma. Deze was verzet omdat de Nieuwjaarsborrel in januari niet door ging in verband met code rood. We moesten er dus even op wachten, maar vandaag was het dan eindelijk zover.

De Odyssee Avontuurlijk Lerenprijs wordt elk jaar uitgereikt om personen of teams in het zonnetje te zetten die zich van een innovatieve kant hebben laten zien.

 

De andere genomineerden waren collega’s van de Diken en SBO Wetterwille. De genomineerden worden beoordeeld op: Originaliteit, impact voor de school, belang voor de kinderen, betrekken van collega’s, uitstraling naar buiten en de innerlijke drive. Wij zijn enorm trots op het winnen van deze prijs. Als je op een kritische manier wordt beoordeeld door een jury, welke lovend is op de manier hoe wij werken en op basis van de bovengenoemde competenties, dan kunnen we alleen maar heel trots zijn en door gaan met dit geweldige project. Collega’s, ouders maar vooral ook de kinderen, heel erg bedankt! Want zonder jullie zijn de projectweken niet mogelijk. Wil je ook een fantastische projectweek meemaken met deze winnaars? Opgeven voor de meivakantie kan nog tot 11 april 2016.