Zilveren weken in coachgroep 4.

In onze groep hebben we verschillende spelletjes gedaan om de groepsvorming te verbeteren. We hebben elkaar onder andere gemasseerd, de rug van de kinderen was een pizza. We moesten het deeg kneden, het deeg uitrollen en de pizza beleggen. Dit allemaal op de rug van een klasgenootje.

 

Ook hebben we nu een complimentensteentje en complimentenbingo in de klas. De kinderen pakken ’s morgens hun bak en kijken of ze het steentje hebben. Degene die het steentje in de bak heeft moet op die dag complimentjes aan andere kinderen geven. Als kinderen een complimentje ontvangen kunnen ze een sticker op de bingokaart plakken, tot dat de kaart vol is.

 

We hebben per week een belangrijke regel waar we mee werken. Deze week is dat: aardig voor elkaar zijn, begrip voor elkaar en om elkaar denken. Deze regel hangt op de deur, de kinderen geven aan het einde van de dag zichzelf een cijfer van 1 t/m 10. Dit allemaal onder begeleiding van Henk Kamminga (expertisecentrum Odyssee) Hier blijven we de komende tijd mee werken.

 

We hebben in de groep als afsluiting een collage gemaakt in groepjes. De kinderen kregen tijdschriften en kranten en moesten hier letters/woorden uitknippen om zo woorden te maken die met het afgelopen half jaar te maken hadden. Ook mochten ze hier tekeningen bij maken.