Kennismaking Lotte Huisman

Ik ben Lotte Huisman, 34 jaar, getrouwd met Robert en trotse moeder van dochter Yfke van 4 jaar. Ik ben geboren en getogen op het Ibiza van het noorden, het prachtige eiland Texel. Hier heb ik mijn VWO-diploma behaald en daarna ben ik gestart op de Hogere Hotelschool in Leeuwarden, dit bleek niet de juiste keuze.

 

Na de PABO heb ik 8 jaar gewerkt op een basisschool in Leeuwarden. In deze periode heb ik mijn managementpapieren gehaald. Toen kwam de functie van teamleider onderbouw bij Nordwin College (toen nog AOC Friesland) op mijn pad en heb ik 7 jaar lang met veel plezier mij ingezet voor deze school. En ja.... daar werd ik getipt op de vacatures bij stichting Odyssee.

 

Deze kans kon ik niet laten lopen en nu zijn we dan op het punt aangeland dat ik mij mag voorstellen, heel bijzonder allemaal. Ik heb heel erg veel zin om te gaan samenwerken met de teams van de Zwetteschool en het Raerderhiem, samen bouwen aan goed onderwijs waarbij leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), leerkrachten en medewerkers zich gezien, gehoord en welkom voelen.