Uitslag tekenwedstrijd 'Verzin je eigen avontuur'

Tijdens de Open dag bij de Odysseescholen is een wedstrijd uitgezet: verzin je eigen avontuur en win een avontuur voor het hele gezin! Kinderen konden al hun creativiteit loslaten op basis die we voor ze hadden klaargezet.

 

Toen alle inzendingen binnen waren, zijn er door de jury 20 tekeningen geselecteerd die een tekenpakket hebben gewonnen.

 

Uit de 20 winnaars zijn vervolgens 4 tekeningen genomineerd die doorgingen voor de finaleprijs: een avontuur voor het hele gezin. De finalisten waren:

  • Sam en Lara van 5 en 10 jaar die samen een avontuur hadden getekend. De jury vond het verhaal origineel en de samenwerking goed bedacht.
  • Lars van 11 jaar. De jury complimenteert Lars voor zijn tekentalent en het mooie avontuur dat hij heeft bedacht.
  • Jordi, 5 jaar oud, kreeg van de jury complimenten voor de aandacht voor de afwerking van de tekening. Wat een tekentalent voor zijn leeftijd.
  • En tot slot Gwen, 8 jaar. De jury vond het prachtig dat ze naast een mooie tekening ook andere materialen in haar avontuur had verwerkt. Heel origineel en prachtig uitgevoerd.

 

De finalisten zijn op facebook bekend gemaakt en er kon gestemd worden, door het geven van een ‘like’ aan de tekening die men het leukst vond. Op 31 mei is de wedstrijd gesloten en zijn de stemmen geteld. De winnaar is….

 

Jordi Bruggenkamp. Jordi, van harte gefeliciteerd met je prijs. Roel Krijnen heeft donderdag 8 juni in de klas van Jordi de prijs uitgereikt. Ook de andere prijswinnaars van de Zwetteschool kregen daar hun prijs uitgereikt door Jordi en Roel. 

 

We vonden de inzendingen allemaal zo mooi en hebben daarom voor alle deelnemers een kleine attentie. Deze prijzen zijn door de scholen uitgereikt.