Odyssee steunt 'Sneek op 'e strún'

Op derde kerstavond, zaterdag 27 december aanstaande, organiseert Rotary Sneek samen met vele organisaties en verenigingen een tocht vol belevingen door Sneek. Het initiatief komt voort uit het aanstaande lustrum van Rotary Sneek. “‘Sneek op ‘e strún’ is niet zomaar een avondwandeling door de stad, maar een ervaring op zich” aldus Robert Kliphuis namens de organisatie.

 

(Bijna) nachtwandeling door Sneek
Het idee is ontstaan uit verbondenheid met Sneek en cultuur, waarbij Rotary Sneek zich laten inspireren door de Midnightwalk in Leeuwarden. Na twee dagen Kerstmis in huiselijk kring is de (bijna) nachtwandeling een prachtige actieve activiteit. Samen met honderden andere mensen in beweging komen voor het goede doel: Stichting Leergeld. “Zo het er nu aanziet, voelen we ons gesteund door tientallen vrijwilligers die ons theatraal en organisatorisch ondersteunen”, besluit Kliphuis.

 

Alle leerlingen van Odyssee werken mee aan deze prachtige tocht. Ze zijn al hard aan het werk om een deel van de route verlichten. Hoe? Dat kunt u natuurlijk het best zelf bekijken op 27 december. Klik hier om bij de website van ‘Sneek op ‘e strún’ te komen. Hier kunt u kaarten kopen voor het goede doel en is er meer informatie te vinden over starttijden en vertreklocaties.