SC Heerenveen op zoek naar voetbaltalent tijdens Jonger Oranje Talentendag

                                                                                                

 

SC Heerenveen op zoek naar voetbaltalent 

tijdens Jonger Oranje Talentendag

Het winnende doelpunt maken in een volgepakt Abe Lenstra Stadion dat jouw naam schreeuwt, daar droom jij toch ook van? Maandag 24 april, in de meivakantie, kan deze droom in vervulling gaan. SC Heerenveen gaat namelijk tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek naar nieuwe voetbaltalenten. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van Drachtster Boys in Drachten.

 

De hele dag voetballen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en uitgebreid bekeken worden door de scouts van SC Heerenveen. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes – geboren tussen 2005 en 2011 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij Drachtster Boys. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en krijgen de keepers een speciale clinic onder begeleiding van professionele keeperstrainers. Iedereen krijgt de kans om hun droom te verwezenlijken: een stage bij SC Heerenveen en/of een plek in de Jonger Oranje (regio)selectie.

De scouts van de Friezen selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Noord’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het einde van het seizoen. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door de scouts van de 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl.