Spaart u mee voor de schoolbieb?

Van 5 t/m 16 oktober is het weer Kinderboekenweek. Opa’s en oma’s staan centraal onder het motto: voor altijd jong! Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Bruna de actie: ‘Sparen voor je schoolbieb’. Wij willen graag het (voor)lezen van kinderboeken stimuleren en zouden het leuk vinden om samen met u en de kinderen onze schoolbiblitoheek uit te breiden met de nieuwste en leukste kinderboeken! Hoe meer ouders er meedoen, hoe meer boeken we kunnen uitzoeken!

 

Hoe werkt de Schoolbieb-actie?

  • U koopt van 3 t/m 16 oktober 2016 één (of meerdere) kinderboek(en) bij Bruna – in de winkel of op bruna.nl – en levert de kassabon in op school.
  • Lever de kassabonnen t/m 16 oktober 2016 in op school. Wij leveren de kassabonnen in bij een Bruna-winkel.
  • Bruna telt de kassabonbedragen na inlevering bij elkaar op en de school ontvangt een waardebon.
  • De school mag t/m 16 december 2016 voor 20% van het totale kassabonbedrag nieuwe leesboeken uitzoeken in een Bruna-winkel.

 

Wij hopen dat u samen met de kinderen meedoet, want leesplezier creëren we samen! Kijk voor de actievoorwaarden op bruna.nl/schoolbieb.

 

Prijsvraag: Doe mee & win!

Naast het sparen voor gratis boeken voor de schoolbieb, kunt u ook nog eens meedoen met een leuke prijsvraag! De prijzen zijn een exclusieve voorpremière van de nieuwe bioscoopfilm ´Mees Kees langs de lijn´ voor een hele schoolklas én een aantal setjes kaarten voor de officiële premiere van de film, waarbij de cast ook aanwezig is. Deelnemen aan de prijsvraag kan via bruna.nl/schoolbieb.